NEXT - po pierwsze, zastanawiam się nad własną gotowością wpuszczenia Ciebie w swoje obszary życia pozazawodowego, do tego miejsce sobie wybrałaś na forum publicznym..odnośnie do Twojego wejścia w moje granice prywatne..zakładasz bowiem że nie mam dzieci, a nie stawiasz pytania czy je mam czy nie..to prowadzi w ślepy zaułek - jak ma dzieci, to się zna, jak nie to się nie zna na tym co mówi..nie ma ciekawości, bo ciekawość byłaby pytaniem, a nie z góry założeniem..
wiesz, to jest normalne pytanie (nawet jeśli w formie założenia), magg już pytała o moje wykształcenie i praktykę, odpowiadając wykazałam gotowość podzielenia się tym, bo jest to w obszarze zawodowym..nie jestem jednak pewna co do odpowiedzi na pytania osobiste tutaj..patim już raz wspominała o moim rzekomym molestowaniu i to zarzucała..to jest w podobnym klimacie
mój superwizor zawsze wtedy pyta: a czy lekarz musi przechorować każdą chorobę, którą leczy? a raumatolog? a onkolog? a dermatolog? a psychiatra?
ja mogę się tu wypowiadać odnośnie do swoich obszarów zawodowych i popierać to 5letnim doświadczeniem, z czego 2 letnim z BV..czasem nawet jeśli tajemnica zawodowa nie jest blokadą - przytaczać uogólniając przykłady z którymi się spotykam..jakbym nie czuła się na siłach to by mnie tu nie było..po dwóch latach uznałam, że to już ten moment..
wiesz, jeśli mój profesjonalizm w Twoich oczach będzie zależał od życia prywatnego, to zapraszam Ciebie do wiadomości prywatnych